14435 Gigaset Alarm systems medium

Alarm systems medium - wit - base, sirene, door, window (2) and motion

Gigaset

Alarm systems medium - wit - base, sirene, door, window (2) and motion

Niet op voorraad


€ 279,99
BTW, Auvibel en Recupel inbegrepen

Omschrijving

De perfecte oplossing voor al uw veiligheidswensen.

Speciaal voor ééngezinswoningen engrotere appartementen.

Met de deursensor en de bewegingssensor aan elkaar gekoppeld met twee raamsensoren voelt uw huis veilig en verzekerd. U krijgt via uw smatphone bericht wanneer het raam of deur is geopend en iemand wandelt in huis. 

Het Gigaset Smart Home alarm systeem M: Beter beschermt met de toegevoegde Universal sensoren.

Vertrouwen is goed, controle is nog beter. Altijd met een klein oog kijken in uw huis met het Gigaset smart home Alarm systeem. Het Alarm systeem M is ideaal voor begane grond appartementen of eengezinswoningen. Het systeem bevat een basis station, deursensor, bewegingssensor en een sirene wat in Smart Home Alarm systeem S ook zit. Daarnaast zitten er ook twee universal sensoren bij dat op elk raam of deur gemonteerd kan worden. Is iemand in het huis aanwezig of het raam of de deur wordt geforceerd dan houden de verschillende sensoren u op de hoogte. De sirene reageert gelijkt en zorgt voor een luid en afschrikwekkende luid alarm van 100 decibel. De sirene kan ook handmatig bediend worden via de Gigaset elements app. Het alarm zal eindigen na 90 seconden of nadat u in de app het alarm af zet. 

De universele sensor kan op allerlei deuren of ramen worden toegepast. De Gigaset Universal sensor houdt alles in de gaten. U kunt hierbij denken aan zolder-, schuif- of kiepramen maar ook aan kattenluikjes of garagedeuren. De magneetstrip zorgt ervoor dat u de juiste status van de deur of raam kunt zien. De sensor bevat een luchtdruk en temperatuurmeter wat hij realtime aan u doorgeeft. 

In de verpakking zit inbegrepen, het basis station dat de verbindende factor is tussen de individuele sensoren en uw smartphone. Het basis station verzamelt alle informatie en geeft het aan u door. 

Bent u op zoek naar een kleinere oplossing? Kijk dan naar het Gigaset Smart Home alarm systeem S. Bent u op zoek naar een indoor HD camera als toevoeging? Dan kunt u beter voor de Gigaset Smart Home alarm systeem L kiezen.

Smart Home Alarmsysteem M

  • 1 basis station
  • 3 universele sensoren
  • 1 bewegingsmelder
  • 1 sirene

+ app + free cloud service

Specificaties

*Intern
Class
Home & Office
End of life
Algemeen
Domein
Accessories
Merk
Gigaset
Product Categorie
Beveiliging
Compatibiliteit
Geschikt voor
meerdere toestellen
Connectiviteit
Bluetooth
Bluetooth versie
No Bluetooth
Compatibele besturingsystemen
Android 4.0, iOS 7
WiFi
Gewicht en afmetingen
Breedte
125 mm
Dikte
47 mm
Hoogte
138 mm
Ontwerp & kleur
Kleur van het product
Wit
Stroom
Aantal inbegrepen batterijen
4
Batterijtechnologie
Nickel–Metal Hydride (NiMH)
Voeding
Electric power supply (220V), Standalone by batteries